(+47) 92 325 325

Brånås Næringspark 2, 2019 Skedsmokorset, Norge

©2019 by Elitekompaniet as make by WebCompany

OM OSS

Elitekompaniet AS

Vi startet opprinnelig opp som et rent el og rør firma og startet firmaene EL & VVS Kompaniet AS 

(opprettet firmaet i 2017) Første driftsår 2018, med autorisasjon for elektro og mesterbrev for rør. 


Med 15 – 20 års erfaring fra byggebransjen og administrasjon har vi valgt å kombinere vår kompetanse og etablert Elitekompaniet AS slik skal vi kunne levere komplette løsninger for våre kunder. 


Vår målsetting er å ta totalansvar for hele jobben. Derfor kombinerer vi våre egne fagpersoner med samarbeidspartnere innen fagområdene vi selv ikke besitter. 
I dag leverer vi tjenester innen el, rør, snekring, maling, gulvleging, flislegging, transport, renholdtjenester, driftstekniske (vaktmestertjenester) og enkelte montør tjenester.

I tillegg leverer vi tjenester innen individuell måling av vann og energi. 

Vår målsetting er å utvikle Elitekompaniet til en effektiv og lønnsomt selskap, som med stor presisjon kan utføre små og store oppdrag. Samtidig utvikler vi kvalitetsbevisste og kompetente medarbeidere/samarbeidspartnere, som tar ansvar for jobbene som utføres.


Våre kunder er primært i Oslo, Akershus og i deler av Buskerud. Ved kapasitet tar vi også på oss oppdrag utenfor primær områdene. 

EliteKompaniet AS leier også ut produksjonsrom til podkastinnspillinger, produktplassering eller enkelte tv/reklame tjenester. Book rom direkte via nettsiden eller ta

kontakt med vårt sentralbord. 

 

Dave Eriksen

Vi setter store krav til oss selv, kvalitet er det vi lever av og med et team av motiverte og fokuserte fagfolk skal vi lykkes med å levere kvalitetsarbeid.

 

VÅRE PARTNERE

Samarbeidspartnere

ISTA NORGE AS

L&F
CONSULTING GROUP

NORDVIK 
GRÜNERLØKKA

KOMMER

Nettside kommer