RAMMEAVTALE / SERVICEAVTALE

Rammeavtale / serviceavtale for el og rør arbeid. 

Har dere regelmessig behov for elektriker eller rørlegger til å utføre vedlikehold, reparasjoner eller endringer i deres anlegg?

Da vil dere være tjent med å etablere en rammeavtale / serviceavtale, der dere får rabatterte priser, faste responstider, og en fast kontaktperson som vil bli kjent med deres anlegg.

Vi kan levere rammeavtaler / serviceavtaler til offentlig sektor, eiendomsforvaltere, næringskunder og borettslag / sameier. Rammeavtale / serviceavtale kombineres ofte med en avtale om internkontroll, der vi foretar risikovurdering og kontroll av deres anlegg, i faste intervaller. 


Vi ønsker å være en langvarig samarbeidspartner for våre kunder. 

Vi mener det er en stor fordel å benytte en fast aktør som kjenner til anlegget fremfor å ha forskjellige bedrifter for hvert oppdrag som skal utføres. Ved å benytte samme bedrift gir det kontinuitet i vedlikeholdsarbeider, og medfører at arbeidet kan utføres på en mer rasjonell måte. Dette gir reduserte vedlikeholdskostnader og sikrere anlegg.

Vi etablerer gjerne rammeavtale / serviceavtale, der dere får rabatterte priser, faste responstider, og en fast kontaktperson som vil bli kjent med deres anlegg.

Avtalene kan knyttes opp mot et visst volum i omsetning, eller baseres på mer tilfeldig / ambulerende behov.

DERE BLIR PRIORITERT!

Ved å inngå en rammeavtale på el og rør tjenester med oss, sier dere ja takk til å bli prioritert når det haster. Vi har garanterte responstider i alle våre avtaler. Dette gjør at dere alltid kan stole på å få tak i en elektriker og rørlegger når dere trenger det som mest.

HVA VI KAN TILBY

Vi har elektrikere og rørlegger med fagbrev og høy tekniske kompetanse. Når vi inngår en avtale tildeles du som kunde direkte kontakt med en av våre fagpersoner. Vi kan tilby konkurransedyktig responstid, 24/7 tjenester. 

KOSTNADSEFFEKTIVT

Det er mye penger å spare på å inngå en rammeavtale. Ikke bare fordi dere får rabatter, men våre elektrikere og rørleggere vil kjenne deres eiendom og vil være i stand til å utføre jobben raskere og mer effektivt.

Abonneringsskjema

(+47) 92 325 325

Brånås Næringspark 2, 2019 Skedsmokorset, Norge

  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

©2020 by Elitekompaniet as make by WebCompany